Περιγραφή εικόνας

UA-129381235-1


     Αύριο θάναι πιο Καλά!

  VIDEO    Τιμητικό Δείπνο 1987

 Στιγμές από το Τιμητικό δείπνο που μου έγινε, για τα 10 χρόνια λειτουργίας

του Ελληνικού Σχολείου ¨Ο Πλάτων"

  VIDEO. Στιγμές από το Φιλολογικό απόγευμα, που διοργάνωσαν, οι απόφοιτοι του Ελληνικού Σχολείου Ο ΠΛΑΤΩΝ, της Ν. Υόρκης, για την έκδοση της πρώτης Συλλογής ποιημάτων μου. ΝΥ 1988.

Περιγραφή εικόνας

  Το Ξεκίνημα

 έγινε στην Κάλυμνο, όταν για μια σειρά ετών ήμουν στη κορυφή των μαθητων. Εδώ καταθέτω στεφάνι στο ηρώον των πεσόντων, εκ μέρους των 350 μαθητων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλύμνου.

  VIDEO   Τιμητικό Δείπνο 1992 NY

 Στιγμές από το τιμητικό Δείπνο που μου έγινε από τον" Οργανισμό Ελληνοαμερικανικής Πολιτιστικής κληρονομιάς"

 VIDEO. Στιγμές, από την τελευταία θετρική παράσταση, που οργάνωσα και σκηνοθέτησα σαν Δ/ντης του Σχολείου Ο ΠΛΑΤΩΝ, της Ν. Υόρκης. ΝΥ 1992.

Περιγραφή εικόνας

                                  Το Τέλος

της σταδιοδρομίας μου σηματοδότησε, η απόφαση του Cambridge να με συμπεριλάβει, στο ετήσιο λεύκωμα του έτους 2010, μαζί με άλλους 999 επαγγελματίες. Είναι κάτι που η Κοινωνία του Cambridge, κάνει κάθε χρόνο και περιλαμβάνει 1000 πρόσωπα που έχουν επιτύχει και έχουν διακριθεί, στους τομείς που ασχολούνται, για την ικανότητα διοίκησης, για τις γνώσεις, για τη διάθεση προσφοράς και την αποτελεσματικότητα.

Ήταν κάτι που δεν περίμενα, αλλά συνάμα και το καλύτερο τέλος, για κάποιον που για 32 χρόνια, σε μια ξένη, αλλά τόσο μεγάλη και φιλόξενη χώρα, αγωνίστηκε στον τομέα της παιδείας και της δημοσιογραφίας, χωρίς συμβιβασμούς και δεύτερες σκέψεις.

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας